Enterprise Europe Network Vlaanderen: een eigen huisstijl in het Paddle CMS uitgewerkt

De nieuwe websites van Enterprise Europe Network Vlaanderen werd één van de eerste projecten die Paddle Projectmanager Naomi op zich nam. EEN Vlaanderen had nood aan een nieuwe website die matchte met de huisstijl van Enterprise Europe Network. De website staat ondertussen live: http://www.enterpriseeuropevlaanderen.be/

Wij vroegen aan Sandra Van Gyseghem hoe zij de samenwerking en het verloop van haar websiteproject ervaarde. 

Wat verwachtte je bij de aanvang van het project? 

Sandra: Een professionele en eerlijke dienstverlening.

Hoe hielp Paddle in het realiseren van het project? 

Paddle raadde ons aan om onze dienstverlening te analyseren en in vraag te stellen en na te denken over wat onze klanten eigenlijk willen. Wij stonden eerst wat weigerachtig tegenover het volgen van een voortraject maar het overleg met Paddle samen met het team van Enterprise Europe Network heeft wel geleid tot de website wat hij nu is: een dynamische website met een duidelijke webstructuur, waar bedrijven snel vinden wat ze zoeken.

Hoe ervaarde je de samenwerking met de projectmanager? 

De samenwerking was top! Zonder opleiding maar met de “online” hulp van Naomi is het mij perfect gelukt om de website aan te vullen met tekst, foto’s, video’s en zelfs te herschikken.

Ben je tevreden over het resultaat? 

Het resultaat mag er zijn, hier en daar kan er nog wat aan gesleuteld worden maar dan denk ik dat het eerder op inhoudelijk vlak is.

Wat heb je geleerd tijdens het uitwerken van de nieuwe website? 

Dat je heel goed op voorhand moet nadenken over wat zet ik op mijn website, hebben de bedrijven daar een boodschap aan. En hoe zet ik het op mijn website. Korte teksten gebruiken maar die toch voldoende info bevatten, visueel aantrekkelijk maken, de onderwerpen onder de juiste rubriek zetten, ballast overboord gooien.

Waarom zou je een samenwerking met Paddle aanraden? 

Ten eerste omdat je gebruik kan maken van het raamcontract van de Vlaamse overheid dus moet je geen vervelende bestekken opmaken. Ten tweede, zelfs zonder technische kennis, zonder ervaring maar met een beetje gezond verstand is het mogelijk met de begeleiding van Paddle om zelf een website te beheren.