Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Jambon: onrust bij politie gebaseerd op fake news

18/10/2018

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) komt de Brusselse politie wat tegemoet. Hij erkent de hoge werkdruk en belooft nieuwe aanwervingen. Tegelijkertijd noemt hij de sociale onrust bij de politie onterecht.

Gent onderhandelt vrijdag opnieuw over coalitie

18/10/2018

In Gent zitten de vier partijen die onderhandelen over een coalitie vrijdag opnieuw samen.

Al 98 dieren besmet met Afrikaanse varkenspest

18/10/2018

In ons land zijn nu al 98 everzwijnen aangetroffen die besmet zijn met de Afrikaanse varkenspest. Dat heeft Waals minister van Landbouw René Collin (cdH) donderdag gezegd in het Waals Parlement.

Waarom het water tussen N-VA en Groen (niet) te diep zal blijven

18/10/2018

In het grootste deel van de Vlaamse gemeenten is na de gemeenteraadsverkiezingen zondag al een coalitie samengesteld. In drie grote steden, Antwerpen, Gent en Oostende, nog niet. Een belangrijke factor in die besprekingen is Groen. Zij staan sterk, maar slagen er tot nu toe nog niet in het laken...

Veroordeelde Syriëstrijder vrijgesproken: ‘Zou zich als homo nooit aansluiten bij IS’

18/10/2018

Een man die bij verstek tot tien jaar cel werd veroordeeld voor leiderschap van een terroristische organisatie, zegt niets met terreur te maken te hebben. De rechtbank van Mechelen heeft hem vrijgesproken.