Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

N-VA nekt Energiepact

13/12/2017

Zonder kernenergie ziet de N-VA momenteel te weinig garanties voor betaalbare stroom. De partij weigert het Energiepact goed te keuren.

Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt: 'Wegen zijn spekglad'

13/12/2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer vroeg met aandrang om tot woensdagochtend niet de baan op te gaan. De wegen liggen er spekglad bij.

Meer dan duizend gezinnen zonder stroom in Deurne

12/12/2017

In het Antwerpse district Deurne hebben dinsdag 1.000 tot 1.500 gezinnen ruim een uur zonder stroom gezeten na een incident bij werken op de werf van de nieuwe Brug van den Azijn (N130) over het Albertkanaal. Dat zegt netbeheerder Eandis.

Opgelet voor ijsplekken: 'Het kan gevaarlijk glad worden’

12/12/2017

Het is heel rustig op de Vlaamse wegen, naast de gebruikelijke structurele files zijn er niet veel opstoppingen op de weg. ‘Wees toch erg voorzichtig op de weg, want er vormen zich mogelijk ijsplekken’, waarschuwt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

Mohammed minder gediscrimineerd op huurmarkt

12/12/2017

Dankzij praktijktesten van de stad Gent worden kandidaat-huurders van vreemde origine er minder gediscrimineerd. Toch blijft Vlaams minister Homans ertegen gekant.