Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Brommobiel met vier meisjes botst frontaal op SUV: 17-jarige overleden, drie anderen zwaargewond

16/02/2019

Bij een zwaar verkeersongeval op de Waterloosesteenweg in Sint-Genesius Rode is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarig meisje om het leven gekomen. Drie andere meisjes raakten zwaargewond.

Twee bewoners in levensgevaar na brand in appartement in Antwerpen

16/02/2019

In de Sint-Elisabethstraat in Antwerpen, niet ver van het De Coninckplein, is zaterdagochtend rond 6.35 uur brand ontstaan in een appartement. Twee bewoners, een 61-jarige man en een 68-jarige vrouw, werden in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Vlaams Belang zet sociaal-economisch programma centraal

16/02/2019

Vlaams Belang wil het minimum pensioen optrekken tot 1500 euro. Waar het geld vandaan moet kopen? Door minder te betalen aan Wallonië en aan migratie.

Ouders van Mawda mogen in België blijven

16/02/2019

De ouders en broer van de overleden Koerdische peuter Mawda mogen in ons land blijven. de regering heeft het licht op groen gezet voor een humanitaire regularisatie. De verblijfsvergunning is geldig voor 1 jaar, maar is wel hernieuwbaar.

‘Geen regeerakkoord van 150 pagina’s meer’, zegt Kris Peeters

16/02/2019

Federaal vicepremier Kris Peeters (CD&V) wil dat er na de verkiezingen van 26 mei heel snel een federale regering komt. Welke? CD&V, Open VLD en N-VA sluiten een hernieuwde samenwerking zeker niet uit.