Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Familie van overleden student: ‘Dit mag niet in de doofpot belanden’

10/12/2018

Het verdriet is onpeilbaar bij de familie van Sanda Dia (20), de jongen uit Edegem die stierf na een wansmakelijk doopritueel. Excuses kregen ze nog niet van de studentenclub. Meer nog: de doopmeesters lijken plots van de aardbol verdwenen. ‘Dit mag niet in de doofpot belanden omdat het over...

LIVE. Premier op VN-top: 'België zal aan juiste kant van geschiedenis staan'

10/12/2018

Charles Michel, nu premier van een minderheidsregering, vertegenwoordigt ons land vandaag op de VN-top in Marrakech. Hoe verloopt het verder? Wat roert er in de Wetstraat? Volg het hier.

Vijf leerlingen die dreigden met aanslag op klas nieuwkomers geschorst

10/12/2018

Vijf leerlingen van het KTA in Brugge die in een besloten chatgroep op Facebook ermee dreigden een aanslag te plegen op de OKAN-klas van hun school, waar anderstalige nieuwkomers worden opgevangen, zijn geschorst. Dat meldt VTM Nieuws. De leerlingen – 17 en 18 jaar oud – postten ook foto’s van...

Asielzoekende mannen blijven in de kou staan aan Klein Kasteeltje

10/12/2018

Zowat 100 vrouwen en kinderen en zes minderjarigen mochten vanmorgen hun asielaanvraag indienen in Klein Kasteeltje. Maar zowat 150 mannen werd de toegang geweigerd. ‘Op dit moment is er niets veranderd op het operationele vlak’, zegt het Burgerplatform BXL refugees.

Zware vertragingen door geblokkeerde trein op Noord-Zuid verbinding

10/12/2018

Veel reizigers stonden vanochtend wat langer op de trein te wachten in Brussel. In het station Brussel Centraal stond een geblokkeerde trein, nadat de bestuurder voorbij een rood sein was gereden. De impact op het treinverkeer was groot.