Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Gemeente Schaarbeek moet tien jaar achterstallige RSZ-bijdragen betalen

17/02/2018

De gemeente Schaarbeek is veroordeeld tot het betalen van tien jaar achterstallige RSZ-bijdragen. Dat bericht de Franstalige zender RTBF en het bericht wordt bevestigd door de schepen van Begroting, Michel De Herde. Het arrest van het arbeidshof dateert al van augustus vorig jaar.

Verschillende gewonden na schietpartij in Anderlecht

17/02/2018

Bij een schietpartij aan de feestzaal Birmingham Palace in Anderlecht zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende gewonden gevallen. Dat heeft een woordvoerder van het parket van Brussel zaterdag gemeld.

Armeense Kristina (11) en familie duiken onder uit angst voor uitwijzing

17/02/2018

Kristina, het elfjarige Armeense meisje uit Eeklo, is samen met haar gezin ondergedoken. Haar gezin werd in de kerstperiode opgepakt, omdat ze illegaal in ons land verblijven. In afwachting van hun beroep in Cassatie, kon het gezin alsnog uitgezet worden. Volgens de advocaat hebben ze daarom de...

19-jarige die fietser aanreed in Gentse studentenbuurt had gedronken

17/02/2018

De 19-jarige West-Vlaming die vrijdagochtend om 7 uur een fietser aanreed in de Gentse studentenbuurt moet in de cel blijven. De jonge bestuurder sloeg na het ongeval op de vlucht en had gedronken, meldt het parket zaterdag.

Vanhengel: ‘N-VA niet geschikt om Brussel te besturen’

17/02/2018

De Brusselse minister Guy Vanhengel vindt dat de N-VA niet in staat is om Brussel te besturen aangezien die partij ‘Brussel niet als gewest wil’. Hij reageert daarmee op uitspraken van MR-kopstuk Didier Reynders.