Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Katholiek onderwijs vraagt uitstel hervorming

19/10/2017

Ook het katholiek onderwijs vraagt donderdag dat de hervorming van het secundair onderwijs uitgesteld wordt tot september 2019.

Helft Vlamingen woont in regio met te veel fijn stof

19/10/2017

Vlaanderen haalt de meeste Europese doelstellingen voor luchtkwaliteit, maar scoort ondermaats op het vlak van de impact op de gezondheid. Dat wordt door de - strengere - advieswaarden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bepaald.

Peraïta ontslagen bij Samusocial

19/10/2017

Pascale Peraïta is ontslagen als directrice bij Samusocial, zonder enige vergoeding. De voormalige PS-politica overweegt de beslissing aan te vechten.

Verhofstadt: ‘De Ruyver was onbetwist expert’

19/10/2017

Zowel uit de academische als de politieke wereld komen verslagen reacties op het overlijden van criminoloog Brice De Ruyver. ‘Ik kon blind op zijn advies varen’, prijst oud-premier Guy Verhofstadt hem.

De architect van de politie

19/10/2017

Zonder Brice De Ruyver zag het veiligheidsbeleid in ons land er compleet anders uit. Met de ene voet in de academische en de andere in de politieke wereld loodste hij de politie weg van stammentwisten. De Ruyver overleed vanochtend onverwacht.