Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Inrit Brusselse Leopold II-tunnel opnieuw open

25/04/2019

De inrit van de Brusselse Leopold II-tunnel aan de Keizer Karellaan richting Zuid is donderdagochtend kort voor 9 uur opnieuw opengegaan voor het verkeer. Door een ventilatieprobleem kon de inrit niet zoals normaal om 6 uur opengaan.

‘Mijn eerste keuze? Een absolute meerderheid, tiens’

25/04/2019

‘Wij hebben in twee jaar meer gedaan dan de PS in tien jaar!’ ‘Ha! Het is maar dankzij ons dat jullie iets kúnnen doen!’ Niks zo prettig om de campagne goed op gang te trekken als een politiek duel aan de oevers van de Maas.

Hoogbegaafd, en toch jaar blijven zitten

25/04/2019

Aan het einde van het middelbaar is een op de tien begaafde leerlingen al eens blijven zitten.

Perioden met regen en buien, kans op lokaal onweer

25/04/2019

Donderdag neemt de bewolking toe vanuit het zuiden en krijgen we perioden met regen en buien. Plaatselijk is een onweer niet uitgesloten. De maxima schommelen tussen 12 en 18 graden. De wind waait matig en soms vrij krachtig uit zuid tot zuidoost met rukwinden tot 65 km per uur of meer tijdens...

‘Afschakelplan’ voor water bij grote droogte in de maak

25/04/2019

Tegen de zomer van 2020 moet er een plan liggen dat bepaalt wie voorrang krijgt om water te gebruiken bij grote droogte. Mens, dier of natuur? ‘Dit is een heel gevoelige kwestie.’