Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Demir: ‘Beke wil aandacht verleggen door mij aan te vallen’

21/04/2018

Op Facebook heeft staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) gereageerd op uitspraken van CD&V-voorzitter Wouter Beke. ‘Hij is duidelijk boos dat ik reageerde op de kandidatuur van Aron Berger bij CD&V Antwerpen.’

Kleuter kritiek na val in Scheldesluis

21/04/2018

Een anderhalf jaar oud kindje is zaterdagnamiddag in een sluizencomplex gevallen tussen de Schelde en de Kalkense Meersen, in het Oost-Vlaamse Schellebelle. Het kind werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis.

Fiscus wil dading sluiten met De Gucht

21/04/2018

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) heeft Karel De Gucht voorgesteld te onderhandelen over een dading in zijn belastingzaak. Maar de oud-Eurocommissaris heeft daar geen oren naar.

Brussel pakt trouwstoeten aan

21/04/2018

Drie zonnige weekends, 67 processen-verbaal. De Brusselse politie is het fenomeen van trouwstoeten die lak hebben aan elke vorm van verkeersregels meer dan beu. ‘Vanaf nu komen er elke zaterdag extra patrouilles’, zegt woordvoerster Ilse Van De Keere.

Groen focust op ‘geluk’ en weigert samenwerking met N-VA

21/04/2018

Op de campagnemeeting in Gent heeft Groen de verkiezingsslogan bekendgemaakt: ‘Groen maakt gelukkig’. Voorzitster Almaci verwacht veel van de lokale verkiezingen. Ze zei ook niet met N-VA te zullen samenwerken in Antwerpen.