Over het kañooh raamcontract

Vergeet dure aanbestedingsprocedures, dankzij het kañooh raamcontract bestel je in een muisklik.

Het kañooh raamcontract heeft een looptijd van 7 jaar en wordt uitgevoerd door Paddle. Via het raamcontract bieden we een totaaloplossing voor websites, hosting én alle diensten om van uw project een succes te maken. Het raamcontract is beschikbaar voor Vlaamse en federale overheden, instellingen en lokale besturen

Bijzonder gebruiksvriendelijk.

Het kañooh CMS blinkt uit in gebruiksgemak. Zonder technische voorkennis maak en beheer je pagina's op een website. Dankzij de vele mogelijke gebruikersrollen kunnen zowel kleine als grote redactieteams meewerken aan jullie online verhaal. Kom jezelf overtuigen tijdens gratis een demosessie.

Uitgebreid aanbod.

Een kañooh website zit boordevol functionaliteiten. Daarnaast werkt een team developers dagelijks verder aan de uitbouw van het CMS. Bekijk de lijst potentiële functionaliteiten en neem contact op met ons salesteam voor meer informatie. 

Snel inzetbaar.

Zodra de weinige administratieve paperassen zijn geregeld, kan je nagenoeg direct aan de slag met je nieuwe website. We helpen je graag met de voorbereiding en het beheer van je website, bekijk daarvoor onze ondersteunende diensten.

Totaaloplossing met toekomst.

Bij kañooh krijg je niet alleen een nieuwe website. Hosting en support zitten in de prijs inbegrepen. Wij bouwen dagelijks aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen voor het kañooh webplatform.

Helpdesk.

Dankzij onze helpdeskmedewerker sta je er nooit alleen voor. Praktische vragen en problemen worden met de glimlach beantwoord.