Releasenotes 11 mei 2017

Webformulieren breiden verder uit

Het webformulier paddlet behoort tot één van de meest gebruikte paddlets op het platform en deze hebben we verder uitgebreid! Als beheerder van de site kan je bepalen welke rol welke toegangen bij het webformulier krijgt. De administrator kan daardoor bepalen of redacteurs alle inzendingen van een webformulier mogen bekijken. Handig bij officiële oproepen waar het resultaat pas bekend mag zijn als het formulier afgesloten is. Heb jij interesse om jouw formulieren/oproepen/inschrijvingen ook in de website op te maken en op te volgen? Volg dan onze training "hoe maak ik webformulieren".

Schrijf je hier in voor de training webformulieren

OPROEP voor nieuwe functionaliteit: Veelgestelde vragen (FAQ)

Met het opstellen van FAQ's speel je in op de vragen die bezoekers zich stellen. Bovendien is het goed voor je SEO resultaten. Breng duidelijkheid bij je bezoekers door gebruik te maken van een FAQ content type. Bekijk op kanooh.be/potentiele-functionaliteiten hoe onze productowner de uitwerking van deze paddlet ziet. Paddle is op zoek naar klanten die interesse hebben in deze paddlet. Samen bepalen we de scope van de paddlet en bepalen we de timing. De investering delen we door het aantal klanten.

Laat via deze weg weten dat je interesse hebt.

Laat van je horen: Wat kunnen we verbeteren aan je website?

Het Paddle CMS bevat ondertussen meer dan 35 paddlets die je kan gebruiken. Maar welke functionaliteit is er nog niet beschikbaar en zou jij zeker gebruiken? Laat het ons weten. Enkele klanten deden al een suggestie. Deze kan je vinden op onze website bij kanooh.be/poteniele-functionaliteiten.

Voeg een nieuwe reactie toe