Releasenotes 19 januari 2017

In deze release

Gezien de kerstman toe is aan zijn welverdiende rustperiode en Blue Monday nog maar net achter de rug is, brengt kañooh soelaas met leuke uitbreidingen en zelfs een nieuwe paddlet! Lees hieronder meer en laat je warm maken!

UiTdatabank paddlet
Laat bezoekers weten wat er te doen is in jouw bruisende stad of gemeente. Installeer de UiTdatabank paddlet en laat bezoekers via de agenda zoeken of plaats de evenementen op je website via één instelbare pane. Een festival of een concert gepland? Zet deze extra in de kijker met dezelfde pane. Nog nooit was het weergeven van evenementen zo eenvoudig! 


Voorbeeld "In de kijker"
In de kijker
Meer info over de installatie en configuratie kan je hier vinden. 

Uitbreiding organisatiefiche
Verder kreeg de organisatiefiche pane een extra weergave. Laat de bezoekers van je site in één oogopslag weten hoe en op welk tijdstip ze jou kunnen bereiken door gebruik te maken van de lange weergave met openingsuren.
Openingsuren
Meer weten over wat de organisatiefiche paddlet allemaal kan? Lees hier de FAQ. 

Verbetering verplaatsen panes
Ook onze basisfunctionaliteit kreeg een verbetering. Bij het verplaatsen van panes ging je vroeger direct naar de onderkant van de pagina. Vanaf nu blijf je op dezelfde plaats staan en kan je makkelijk de panes verplaatsen.

Verder hebben we maar liefst 47 tickets afgewerkt!

 

Voeg een nieuwe reactie toe