Releasenotes 2 februari 2017

In deze release

Het CMS blijft uitbreiden. Dat is 1 van de grote voordelen aan het platform. We vertellen je graag over de nieuwe functionaliteiten uit deze release.

Maak een organigram van je organisatie met de Wie-is-wie Paddlet!

Met de wie-is-wie paddlet kan je de structuur van de organisatie eenvoudig weergeven in een pane. Wanneer je ook foto's toevoegt aan de contactpersonen wordt dit visueel een echte eye catcher voor je website. Zo wordt niet enkel de structuur van je organisatie direct zichtbaar, maar vinden bezoekers ook direct een collega terug!
Het paddle team was graag proefkonijn:
 Team


Automatiseer het toevoegen van wetgevingen op je pagina met de Vlaamse Codex

De volgende nieuwe functionaliteit die we aankondigen is de mogelijkheid om regelgeving uit de Vlaamse Codex toe te voegen op je site. Activeer deze paddlet zodat veranderingen en aanvullingen in de Vlaamse wetgeving automatisch door naar jouw website doorstromen. Dit bespaart niet enkel een pak werk aan opvolging. Doordat bezoekers niet meteen naar een andere website worden doorverwezen blijven ze langer op jouw site.
Meer info kan je terug vinden in de FAQ.


Wat leeft er in jouw gemeente? Toon het op jouw website via de Uitdatabank Paddlet

In de vorige release bespraken we de nieuwe UiTdatabank paddlet. De laatste wijzigingen werden doorgevoerd en ook deze functionaliteit is voortaan beschikbaar in de Paddle Store. Met deze paddlet laat je bezoekers meteen weten wat er te doen is in jouw bruisende stad of gemeente. Speciale evenementen kan nog eens extra in de kijker zetten via een instelbare pane. De paddlet kan je in de paddle store herkennen aan volgend symbool:
UiT logo
Neem gerust contact op met Wouter Rummens via 0486577959. Hij geeft je met veel plezier wat extra uitleg over deze fantastische paddlet.


Handige Paddle tutorials voortaan te vinden op YouTube!

Het CMS blijft groeien. Alle paddlets worden beschrijven in de FAQ's maar voortaan is het mogelijk om ook een filmpje te bekijken over hoe je een nieuwe Paddlet gebruikt. Mis bovendien geen enkele tutorial door je te abonneren op ons kanaal. Je kan ons ook volgen op Facebook en Twitter


In totaal werden er 37 tickets afgewerkt. Meer info kan je hier vinden. 

Voeg een nieuwe reactie toe