Wat is het kañooh raamcontract?

Bespaar tijd met het kañooh raamcontract van de Vlaamse Overheid

Paddle biedt via het kañooh raamcontract een totaaloplossing aan voor websites, hosting en alle ondersteunende diensten om van jouw project een succes te maken.

Voor wie is het kañooh raamcontract?

Niet alleen de Vlaamse Gemeenschap, ook andere diensten, instellingen en rechtspersonen die afhangen van de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaamse Gewest, de Federale Overheid, andere gewesten en gemeenschappen, lokale en provinciale overheden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie kunnen gebruik maken van het kañooh raamcontract.

Wat zijn de voordelen van een raamcontract?

Als je producten of diensten wilt bestellen bij een externe leverancier, begint het vaak lange en ingewikkelde proces van een aanbesteding. Dankzij het raamcontract kan je dit overslaan, want de Vlaamse Overheid heeft hierover al onderhandeld. Zo spaar jij waardevolle tijd uit die je ergens anders voor kan gebruiken.

Een website bouwen met het Paddle CMS

Ons Content Management Systeem (CMS) is reeds ontwikkeld en bevat meer dan 40 functionaliteiten waardoor we meteen van start kunnen gaan! Daarnaast werd ons CMS zo ontwikkeld in Drupal dat je niet over technische kennis hoeft te beschikken om je nieuwe website op een vlotte en eenvoudige manier te onderhouden en verder uit te breiden. 

Onze ondersteunende diensten

Onze experts helpen je graag tijdens het volledige traject of waar nodig,  bijvoorbeeld met een gebruiksanalyse, het bepalen van de navigatiestructuur, het ontwerp en de configuratie van je website, toegankelijkheid en SEO/SEA. 

Bekijk hier al onze diensten

Gratis helpdesk en updates

Ook nadat je website live is, blijven we je ondersteunen. Onze Nederlandstalige helpdesk is elke werkdag bereikbaar, daarnaast lanceren we maandelijks een nieuwe update van ons CMS (met nieuwe functionaliteiten, bug fixes en security updates). Zo ben je zeker dat jouw website ook in de toekomst veilig blijft en blijft groeien.

Het kañooh raamcontract in 1 minuut

Eens proberen?

Vul je gegevens hier in of schrijf je in voor een van onze demosessies.

Op dagdagelijkse basis werken al meer dan 1000 gebruikers met ons CMS, goed voor meer dan 300 websites