Zomersessie: Tijd voor SEO

  • 13 juni 2017

De zomerperiode is doorgaans een vrij kalme periode bij onze klanten. Het ideale moment om de website onder handen te nemen. Met het raamcontract kan je ook trainingen volgen. Bijvoorbeeld rond schrijven voor het web, formulieren maken maar ook een training SEO. 

SEO, wat is dat precies?

Wist je dat meer dan 60% van de bezoekers op een website terecht komen na een zoekactie in Google? Bovendien is de helft van de bezoekers binnen één minuut al weer weg omdat de website niet het antwoord geeft dat ze zoeken?

Om die 2 elementen draait het bij Search Engine Optimization (SEO): je website zodanig aanpassen dat je bij een zoekactie in Google bij de top 10 van de zoekresultaten staat en dat bezoekers op je website er ook zo lang mogelijk blijven.

Hoe kunnen we jouw website concreet zoekmachinevriendelijker maken?

1. Analyse

We lichten je website door en halen de pijnpunten er uit. In een rapport geven we een overzicht van hoe je website het nu doet, wat er kan verbeteren en hoe je dat best aanpakt.

2. Workshop

In een face-to-face workshop van 3 uur bespreken we de analyse. We gaan in op jouw concrete vragen en geven tips hoe je aan de slag kan.

Na de workshop kan je de gegevens uit Google Analytics op een zinvolle manier interpreteren, weten hoe je de inhoud van je website moet aanpassen in het licht van SEO en welke technische maatregelen je eventueel moet nemen om je website zoekmachinevriendelijker te maken.

3. Nazorg

Na het traject staan we klaar om je te begeleiden bij het optimaliseren van je website. We kijken samen of de aanpassingen de gewenste resultaten hebben. Je kan ook steeds bij ons terecht voor concrete antwoorden op je vragen.
 

Interesse?

Start nog deze zomer met deze gepersonaliseerde training. De kostprijs bedraagt €600 (excl BTW) per klant. Daarvoor krijg je een halve dag training en voorzien we een halve dag voor feedback. Het aantal deelnemers aan een training is per organisatie beperkt tot vijf. De trainingen gaan door in Brussel of bij de klant op locatie. Contacteer onze helpdeskmedewerker voor meer informatie.